Travertin - Piatra Naturala Decorativa

0
Intra in Magazinul de Amenajari Interioare ePardoseli

Link Direct: Travertin


Travertinul este o piatra naturala care este folosita in special pentru pardoseli si care ofera un aspect unic in comparatie cu alte tipuri de pardoseli. Travertinul ca piatra naturala poate avea un aspect antichizat ceea ce ofera spatiului o ambianta calda si placuta pe care alte tipuri de pardoseli nu o ofera. Este o piatra naturala care va scoate in evidenta aspectul si ambianta casei dvs. Daca doriti o casa diferita de celelalte atunci va trebui sa folositi travertinul pentru proiectele dvs fiind si un material care “emana” caldura.

Gama de pardoseli este variata si gasirea modelului perfect pentru a se potrivi decorului dvs este un proces simplu. Daca doriti schimbarea totala a decorului casei dvs si sa incercati ceva nou va prezentam cateva idei pentru pardoseala din travertin la care probabil nu v-ati gandit.

Daca sunteti nou in domeniu, cereti sfatul profesionistilor in alegerea pardoselii potrivite casei dvs.

Daca doriti sa dati o imagine rustica sau contemporana casei dvs, pardoseala din travertin este de neegalat. Atunci cand alegeti un design rustic, o culoare crem sau una naturala a pietrei din travertin, care are un finisaj natural, este potrivita pentru ceea ce doriti.

0 comentarii: